De 8 belangrijkste voordelen van cloud telefonie

Verandering is altijd spannend. Misschien ben je nog aan het twijfelen over de omschakeling naar cloud telefonie. Deze 8 voordelen maken duidelijk dat je de juiste keuze maakt!
  1. Flexibele maatoplossing

Cloud telefonie is er voor élk bedrijf, ongeacht je omgang of werkveld. Je belt steeds met je vertrouwde telefoonnummers in de cloud. Bovendien ben je volledig locatie-onafhankelijk! Ook schaalt je telefonie eenvoudig mee met de grootte van je bedrijf.

  1. Op afstand

Je telefooncentrale beheren was nog nooit zo eenvoudig: je hoeft het namelijk niet meer zelf te doen. De nodige aanpassingen worden voor jou gedaan, vanop afstand! Er zijn geen techniekers ter plaatse meer nodig, handig toch?

  1. Eindeloze mogelijkheden

Cloud telefonie zit boordevol functies die jouw communicatie efficiënter zullen maken! Met functies als de wachtrij, voicemail, huntgroepen, … verhoog je de bereikbaarheid van je bedrijf. Cloud telefonie garandeert klantvriendelijke communicatie!

  1. Eenvoudige interface

Je online telefooncentrale is erg handig in gebruik. Niet alleen heb je steeds de nieuwste, automatische updates van alle features. Ook kan je je telefooncentrale vanuit je broekzak bekijken via een smartphone app!

  1. Telefonie zonder zorgen

Cloud telefonie is eenvoudiger en gebruiksvriendelijker dan je oude systeem én het is helemaal op maat van jouw business. Je komt je werkdag zonder frustraties door. Verhuizen, uitbreiden of telewerken zijn geen enkel probleem!

  1. Blijf up-to-date

Je telefonie is altijd klaar voor de toekomst: je telefooncentrale is automatisch voorzien van de nieuwste updates. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de gesprekskwaliteit: die blijft steeds overeind!

  1. Kostenefficiënt

Een érg belangrijk voordeel van cloud telefonie is dat het een pak goedkoper is! Er zijn géén dure kosten voor infrastructuur, techniekers of onderhoud. Een eerlijke kostenstructuur met een vaste maandelijkse kost per gebruiker en nummer zorgt gegarandeerd voor een besparing op je factuur.

  1. Snelle opstart

Tot slot hoef je geen schrik te hebben voor de overstap: de installatie van cloud telefonie gebeurt vliegensvlug! De toestellen zijn vooraf gebruiksklaar gemaakt, ter plaatse hoeven ze enkel ingeplugd te worden.

Meer weten over de cloud telefonie oplossingen van IrisCall? Stuur ons een mailtje via info@iriscall.be