Waarom cloud?

/
IrisCall telefooncentrale

Op zoek naar een telefonie oplossing op maat van jouw business? De cloud telefonie van IrisCall is een stabiel en betrouwbaar systeem. Onze oplossing heeft alle functionaliteiten die je van een telefooncentrale kan verwachten… en méér. Werken met IrisCall heeft heel wat extra voordelen.

Flexibel

Onze centrale biedt voor iedereen een oplossing op maat. Zowel eenmanszaken als firma’s met honderden werknemers, IrisCall kan iedereen helpen. Samen zoeken we naar jouw ideale oplossing.

Drag-and-drop

Onze telefooncentrale biedt een handige drag-and-drop interface, waarmee je zelf al je wijzigingen kan uitvoeren. Heb je er zelf geen tijd voor? De IrisCall medewerkers voeren dit met plezier voor je uit.

Eenvoudig

Overschakelen naar IrisCall gaat snel en zorgeloos. De combinatie van onze toestellen en de telefooncentrale maken een vlotte installatie ter plaatse mogelijk.

Onze toestellen

Tal van kenmerken

Naast de extra mogelijkheden van cloud telefonie, biedt IrisCall ook alle kenmerken die je van een telefooncentrale gewoon bent.

MEER INFO

Betaal volgens gebruik

Je betaalt een maandelijkse kost per nummer en per gebruiker. De oproepen die je doet, betaal je per verbruik. Zo bespaar je heel wat op je factuur: je betaalt dus enkel wat je verbruikt.

Overal bereikbaar

Smartphone bij de hand? Installeer onze eenvoudige app en bepaal zelf je bereikbaarheid, waar je ook bent. Je hoeft dus niet fysiek op kantoor aanwezig te zijn om je telefooncentrale te bedienen.

Ontdek onze eenvoudige installatie

Meer informatie nodig? Wil je een demo aanvragen?

Features van cloud telefonie

Conferencing box

Collega’s over het hele land? Telefoneer samen naar jouw conferencing box en plan je meetings waar en wanneer je wil.

Mail to fax

Maak je nog gebruik van een faxapparaat? Staat je faxnummer nog op je briefpapier? Je kan dit nummer behouden. Alle binnenkomende faxen worden naar je e-mail verstuurd.

Pickup group

In een ‘Call Pickup Group’ kunnen alle toegevoegde toestellen gesprekken van elkaar overnemen. De overname gebeurt na het invoeren van een vooraf ingestelde code.

IVR

Een telefonisch keuzemenu of IVR (Interactive Voice Respons systeem) geeft bellers een keuzemogelijkheid om rechtstreeks naar de juiste afdeling/medewerker te gaan.

Dit geeft een professionele indruk aan de beller, de telefoontijd is namelijk korter en er wordt minder doorverbonden. Telefoontjes gaan rechtstreeks naar een keuzemenu, of pas na enkele keren rinkelen als er niet wordt opgenomen.

Doorschaklingen

Moeten bepaalde oproepen doorverbonden worden met je gsm? Onze centrale zorgt ervoor dat de oproep op de juiste plaats terecht komt.

Huntgroup

Via een huntgroup kan je een binnenkomend publiek telefoonnummer laten overgaan bij meerdere gebruikers (users) en de daaraan gekoppelde extensies.

Feature code

Deze code is een verkort nummer waar een functie aan gekoppeld kan worden. Met het nummer 203 kan je bijvoorbeeld automatisch een oproep naar een gsmnummer sturen. Je kan ook toestelextensies via een feature code bereiken.

Call recording

Met ‘call recording’ of gespreksopname kan je je telefoongesprekken opnemen en opnieuw beluisteren. De gespreksopnamefunctie kan je per gebruiker in- en uitschakelen. Je kan kiezen om alle gesprekken op te nemen of de opname tijdens een gesprek aan- en uit te zetten. Opgenomen telefoongesprekken kan je beluisteren en downloaden op de telefooncentrale.